Verslagen‎ > ‎

HIC MC1 - Hurley MC2 : 1-6 (12 maart 2011)

Geplaatst 25 mrt 2011 13:31 door Ivan Das

door: Ivan, foto's Just - De goede lering die we hebben gedaan bij het zaalhockey is heel goed terug te zien in het veld. Ook in onze tweede wedstrijd wisten we een overtuigende overwinning te behalen. HIC werd met 6-1 kansloos verslagen. Op het schitterende nieuwe veld van HIC en onder een heerlijk voortijdig lentezonnetje was het volop genieten. HIC speelde met een grote inzet, maar kon het ons niet moeilijk maken. Daphne had dan ook weer niet veel te doen. We moesten wel vol aan de bak en het veel niet mee om de verdediging van HIC te verschalken. Voor rust kwamen we toch tweemaal tot scoren.


In de tweede helft gingen we naarstig op zoek naar de belangrijke derde treffer. Toen die treffer eindelijk viel was het gedaan met de hoop van HIC op een mooi resultaat. We scoorden nog tweemaal en we gaven HIC nog een kans om de eer te redden, die ze zich niet liet ontgaan.

 


Het is mooi om te zien hoe we in vergelijking met HIC progressie hebben gemaakt. In de voorcompetitie wonnen we welsiwaar met 4-1 van HIC, maar die uitslag was toen geflatteerd, want HIC had toen kansen om langszij te komen en ons spel als team was toen minder overtuigend. We zijn als team beter gaan spelen en we knokken voor elke bal. Natuurlijk zijn er nog wel verbeterpunten. Het samenspel kan nog een stuk beter. De lange bal word nog teveel gehanteerd, de passing is niet altijd zuiver en voor het doel kunnen we onze kansen beter uitspelen.


Onze goede resultaten leggen ons geen windeieren, want we hebben zowaar de koppositie veroverd! Dat betekent wel dat onze tegenstanders op hun hoede zullen zijn en dat er bij elke volgende wedstrijd veel op het spel zal staan. We gaan er alles aan doen om die koppositie te handhaven en verder uit te bouwen!

Comments