Verslagen‎ > ‎

Hurley MC2 - De Reigers MC2 : 5-0 (20 november 2010)

Geplaatst 28 nov 2010 02:41 door Ivan Das
We waren geprogrammeerd voor het hoofdveld en dat is altijd een waar genoegen. Na een aantal ervaringen te moeten wachten op fors uitlopende wedstrijden, hadden we weer eens de rust en de ruimte om op het speelveld een degelijke warming up te houden. Het weer zat ook helemaal mee. Weliswaar was het koud, maar droog en windloos en er scheen een novemberzonnetje. Na twee wedstrijden waarbij we telkens de betere waren maar niet tot winst konden komen, stond iedereen op scherp. Iedereen was ervan doordrongen: deze wedstrijd moest en zou winnend afgesloten worden. Luca was helaas s'nachts ziek geworden, maar Emma was gelukkig weer fit genoeg om te spelen en we waren blij dat we Noor konden aantrekken, zodat we met 14 meiden konden aantreden.
 
In de eerste helft speelden we met enorm veel power en de bal werd goed rondgespeeld, waarbij iedereen zijn positie hield en het spel breed werd gehouden. Onze goede samenspel leidde al snel tot een doelpunt en de toon voor deze wedstrijd was gezet. De Reigers gaven goede weerstand en speelden lekker opportunistisch, waardoor het een heel open wedstrijd was. Veel gevaar konden De Reigers niet stichten, daarvoor speelden wij te degelijk. We domineerden de hele eerste helft en we scoorden nog drie fraaie doelpunten, waarbij het goed was om te zien dat alle doelpunten door verschillende speelsters werden gemaakt. Inmiddels waren de lichten aangegaan en het was een lust voor het oog om ons goede spel vanaf de bank gade te slaan onder een blauwe hemel en een blinkende volle maan.
 
 
In de tweede helft gingen we op dezelfde voet verder en dat leidde tot vele kansen en spannende momenten voor het doel van De Reigers. Het scoren ging ons echter wat moeilijker af en we kwamen nog maar tot een doelpunt. De power waarmee we speelden, verminderde naar het einde toe, maar de De Reigers werden goed onder bedwang gehouden en de eindstand werd  5-0. Na de uitstekend gefloten wedstrijd feliciteerde de aanhang van De Reigers ons met het goede spel. We hebben geweldig gespeeld en het was echt genieten. Als we met deze power blijven spelen dan kunnen we elke tegenstander in de poule oprollen!
Comments