Verslagen‎ > ‎

Hurley MC2 - Myra MC1 18 sept. 2010

Geplaatst 23 sep 2010 13:06 door Just van den Broecke
Door: Ivan - Foto's: Frank Rebel
Na de gevoelige nederlaag tegen Haarlem C1 was het zaak om tegen Myra C1 beter voor de dag te komen. Het was heerlijk weer, we speelden op ons hoofdveld en we hadden twee uitstekende scheidsrechters. Myra had haar eerste wedstrijd overtuigend gewonnen, dus we wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden. Guusje was helaas afwezig. Iedereen speelde deze wedstrijd vanaf de eerste minuut goed geconcentreerd en we maakten een goede start. Hela
as was het toch Myra die als eerste tot scoren kwam. We bleven goed aanvallen en uit een schitterend genomen strafcorner, die snoeihard binnenkant paal ging, kwamen we gelijk. Daar konden we helaas niet lang van genieten, want niet lang daarna werd een aanval van ons afgeslagen en door een snelle counter kwam Myra op 2-1. Daarna kregen we in de eerste helft nog diverse kansen, maar de bal wilde er vanwege de uitstekende keepster van Myra maar niet ingaan. Weer uit een snelle counter wist Myra tot scoren te komen en kwamen we tegen de verhouding in met 3-1 achter.


In de rust werden de meiden door een stevige speech weer op scherp gezet en gingen we ondanks de achterstand hoopvol de tweede helft in. Het tempo werd flink opgevoerd en we streden als leeuwinnen, maar de bal wilde er maar niet in. In het laatste kwartier gingen we achterin 1 op 1 spelen en gingen we over op een alles of niets strategie. De druk op het doel van Myra werd groter en dat zorgde voor verhitte momenten voor het doel van Myra. De keepster kwam echter steeds goed haar doel uit en wij zagen geen kans er omheen te spelen. Al met al was een 3-3 eindstand een betere weerslag geweest van de wedstrijd, maar het mocht niet zo wezen. Het goede nieuws is dat we de opgaande lijn te pakken hebben en dat moet de komende wedstrijden tot punten gaan leiden!
Comments